ukenru
trener-chempiona-svitu-lopesa-sprostuvav-mozhlivist-revanshu-iz-lomachenko

Тренер чемпіона світу Лопеса спростував можливість реваншу із Ломаченко

 • 9220 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Теофімо Лопес-старший, батько і тренер абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Теофімо Лопеса, заявив, що чув про резонансне інтерв’ю Василя Ломаченко, в якому той відмовився визнавати свою поразку в бою проти його сина, передає УНН з посиланням на “FightHype.com”.

Однак фахівець каже, що його син не має наміру давати українцеві ще один шанс.

“Я ще два чортових роки тому говорив всім, що цей хлопець — „примадонна“. Я можу розповісти про людину відразу після того, як її побачу. Те, як він поставився до мене в той день, коли я сказився через нього... Так було, судилося. Мені не сподобалося його ставлення, і я показав йому, що мій син його поб’є. Я всім казав, що мій син його переможе. Я говорив про це два роки, і ми це зробили.

Зараз для нас немає меж. Ми навіть не думаємо про Ломаченко. Ми думаємо про Хосе Раміреса, про завоювання всіх цих титулів, про грошові бої на кшталт поєдинку з Камбососом в Австралії. Знаєте, 65 тис. глядачів — це буде безумство. Теофімо стане першим молодим бійцем, який заробить 10 млн доларів за бій”, - сказав Теофімо Лопес-старший.

Як повідомляв УНН, Лопес назвав пріоритетний бій після перемоги над Ломаченком.

Українські Національні Новини

Спорт