tramp-obitsiaie-pokryty-vytraty-na-eko-yakshcho-stane-prezydentom

Трамп обіцяє покрити витрати на ЕКО, якщо стане президентом

 • 19343 переглядiв

Дональд Трамп заявив, що вимагатиме оплати лікування ЕКО урядом або страховими компаніями, якщо його оберуть. Цей крок спрямований на привернення уваги жінок і виборців у передмістях.

Трамп каже, що витрати на ЕКО будуть покриті, якщо він стане президентом

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив у четвер, що вимагатиме від уряду або страхових компаній оплатити лікування ЕКО, якщо він буде обраний у листопаді. Цей крок, ймовірно, спрямований на те, щоб привернути увагу жінок і виборців у передмістях, пише Reuters, передає УНН.

Деталі

"Ваш уряд заплатить або вашу страхову компанію буде зобов’язано оплатити всі витрати, пов’язані з лікуванням ЕКО для жінок", — сказав колишній президент своїм прихильникам під час передвиборної агітації в Поттервіллі, штат Мічіган.

Трамп також заявив, що його адміністрація буде наполягати на тому, щоб дозволити новоспеченим батькам вираховувати "великі витрати на новонароджених" зі своїх податків.

"Ми хочемо більше дітей", - сказав Трамп.

Опитування громадської думки показують, що Трамп втратив позиції серед жінок-виборців після того, як віце-президент Камала Гарріс стала кандидатом від Демократичної партії на виборах 5 листопада. Згідно з опитуванням Reuters/Ipsos, опублікованим у четвер , Гарріс випередила Трампа на 49% проти 36% - або на 13 процентних пунктів - серед жінок-виборців, у порівнянні з її перевагою в 9 пунктів в опитуваннях, проведених у липні.

Опитування від консерваторів показує лідерство Камали Гарріс над Трампом у ключовому штаті18.08.24, 21:43

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Запоріжжі дві людини впали у колодязь: є загиблий

     • 9515 переглядiв

    "Кривбас" програв "Бетісу" і вибув з Ліги конференцій

     • 9418 переглядiв

    Росія здійснила 78 обстрілів Сумської області за добу

     • 22032 переглядiв

    Рятувальники витягли чоловіка з-під вагона метро в Києві

     • 12307 переглядiв