tramp-domahaietsia-skasuvannia-zaborony-na-vystupy-nakladenoi-sudom-u-spravi-pro-prykhovani-hroshi

Трамп домагається скасування заборони на виступи, накладеної судом у справі про "приховані гроші"

 • 16980 переглядiв

Трамп домагається скасування введеної судом заборони на виступи у справі про "відмивання грошей" після того, як був засуджений, стверджуючи, що це заважає його передвиборчій кампанії.

Екс-президент США вважає, що його передвиборчій кампанії заважає заборона на публікацію інформації, накладена під час судового процесу в Нью-Йорку. Після винесення вироку, Дональд Трамп зажадав скасувати обмеження на публічні заяви у цій справі.

Про це пише УНН з посиланням на Ассошіейтед Прес

Деталі

Адвокати Дональда Трампа просять суддю Нью-Йорка скасувати наказ про нерозголошення інформації, який забороняв колишньому президенту коментувати свідків, присяжних та інших осіб, пов'язаних з кримінальною справою, яка призвела до його засудження.

Після завершення судового розгляду занепокоєння, висловлене урядом і судом, не виправдовує подальших обмежень прав Трампа. Про це заявила адвокат Трампа Тодд Бланш, - він попросив суддю Хуана Мерчана скасувати наказ про заборону позасудових заяв Трампа.

Трамп после приговора суда собрал $53 миллиона на предвыборную кампанию01.06.2024, 22:47

Суддя Мерчант наклав часткову заборону на виступи напередодні судового процесу. Трампу було заборонено робити будь-які заяви, здатні вплинути на хід процесу.

Раніше Трамп неодноразово нападав на потенційних свідків і прокуратуру в повідомленнях на своїй соціальній платформі Truth.

Минулого тижня присяжні визнали 77-річного Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення у справі про приховування таємної виплати грошей колишній порноактрисі Стормі Деніелс.

Трамп в случае победы обещает рассекретить документы об убийстве Кеннеди и теракте 11 сентября03.06.2024, 01:46

Популярні

Новини по темі