tenis-svitolina-probylasia-u-final-turniru-wta-v-novii-zelandii

Теніс: Світоліна пробилася у фінал турніру WTA в Новій Зеландії

 • 30288 переглядiв

Еліна Світоліна виходить у фінал WTA 250 у Новій Зеландії

Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула чергову перемогу на турнірі WTA 250 у Новій Зеландії, здолавши китаянку Ван Сіюй. Завдяки перемозі Світоліна пробилася у фінал турніру, де зіграє з американкою Коко Гауфф, повідомляє Великий теніс України, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що у першому сеті Світоліна програла три гейми на своїй подачі і змогла відповісти лише одним брейком. У другій партії обидві тенісистки утримували свої подачі, поки українка не зробила брейк у десятому геймі. У вирішальному сеті Світоліна зробила два брейки і лідирувала 5:1, але не змогла завершити зустріч на своїй подачі.

"Українська тенісистка двічі зверталася по допомогу лікарів через проблеми з попереком (у першому сеті та після закінчення другої партії)", - ідеться в повідомленні.

Поєдинок тривав трохи більше ніж дві години.

Завдяки перемозі над китаянкою Світоліна 21-й раз у кар'єрі зіграє у фіналі на рівні WTA-туру і боротиметься за свій 18-й титул. Українка проведе 11-й фінал (9 перемог). Востаннє Світоліна вигравала турнір на харді 2021 року в Чикаго.

У фіналі суперницею Світоліної стане третя ракетка світу Коко Гауфф. 2021 року українка обіграла американську тенісистку у другому колі Відкритого чемпіонату Австралії.

Нагадаємо

Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула третю перемогу проти чеської тенісистки Марі Боузкової на турнірі WTA 250 у Новій Зеландії.

Павло Башинський

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: армія рф вночі обстріляла дві громади

     • 33332 переглядiв