tak-zvani-kandidati-na-posti-meriv-okupovanikh-mist-ne-mayut-vischoyi-osviti-ta-pratsyuyut-dvirnikami-i-pribiralnitsyami-genshtab

Так звані кандидати на пости мерів окупованих міст не мають вищої освіти та працюють двірниками і прибиральницями - Генштаб

 • 494931 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Окупаційна влада запланувала проведення так званих виборів на посади голів місцевих рад. При цьому їхні “кандидати” не те, що не мають вищої освіти, а працюють двірниками та прибиральницям. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ із закликом ігнорувати псевдовибори, пише УНН.

Цитата 

“10 вересня 2023 року, на тимчасово окупованих територіях України окупаційною владою заплановано проведення незаконних “виборів голів та депутатів місцевих рад”. Слід зазначити, що переважна більшість кандидатів навіть не мають вищої освіти та працюють двірниками, охоронцями й прибиральницями”, - йдеться у повідомленні. 

Деталі

У Генштабі зазначають, що окупанти використовують особистості цих “кандидатів” для приховування реальних “керманичів” захоплених територій.

“Зазначені псевдовибори та їх результати не визнає увесь цивілізований світ, а сам факт їх проведення й участі місцевого населення буде використано окупаційною владою з метою обліку людських мобілізаційних ресурсів та їх подальшого призову до лав загарбницької армії країни-агресора”, - пише Генштаб. 

Командування Сил оборони України закликає ігнорувати участь у таких псевдодемократичних заходах та уникати призову до окупаційного війська.

Нагадаємо

Прем’єр-міністр Джастін Трюдо виступив із заявою щодо фіктивних виборів, які росія проводить у тимчасово окупованих регіонах України. Він зазначив, що російський диктатор володимир путіне не буде перекроювати карту як йому заманеться.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    За добу відбулося 30 бойових зіткнень на фронті – Генштаб

     • 222683 переглядiв

    Сили ППО знищили 25 з 32 ударних дронів

     • 403640 переглядiв

    У небі над Києвом знищили понад 20 БПЛА

     • 2411102 переглядiв