sytuatsiia-na-fronti-heneratsiia-enerhii-ta-yevrointehratsiia-zelenskyi-pidbyv-pidsumky-zustrichi-iz-sholtsem

Ситуація на фронті, генерація енергії та євроінтеграція: Зеленський підбив підсумки зустрічі із Шольцем

 • 15573 переглядiв

Зеленський повідомив, що на зустрічі із Шольцем говорили про те, що можемо зробити найближчими місяцями і за наступні кілька років для забезпечення Україні достатньої генерації енергії. Також про європейську інтеграцію України – про очікування від цього червня.

Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки зустрічі  з канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Йшлося про ситуацію на фронті,  забезпечення Україні достатньої генерації енергії та європейську інтеграцію, передає УНН.

Сьогодні разом з канцлером Німеччини Олафом Шольцом говорили про ситуацію на фронті. Дуже предметно – про те, що можемо зробити найближчими місяцями і за наступні кілька років для забезпечення Україні достатньої генерації енергії. Також про європейську інтеграцію України – про наші очікування від цього червня. Україна виконала все, що було потрібно для того, щоб фактично розпочати переговори про членство нашої держави у Євросоюзі

 - повідомив Зеленський у Telegram.

Глава держави також подякував за увагу до України та можливість сьогодні перевести відносини – України та Німеччини – на ще вищий рівень.

Зеленський прибув до Німеччини для участі в Конференції з відновлення України та переговорів з Шольцом11.06.24, 00:22

Популярні

Новини по темі

рф розтрощила всю генерацію у Харкові - Терехов

 • 14404 переглядiв

У рамках проєкту PEACE Україна отримала понад 38 млрд доларів

 • 15884 переглядiв