syrskyi-vidvidav-navchalnyi-tsentr-dlia-mobilizovanykh

Сирський відвідав навчальний центр для мобілізованих

 • 26214 переглядiв

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сірський відвідав навчальний центр для мобілізованих призовників, підкресливши важливість якісної підготовки, ефективного медичного обслуговування та технологічної переваги для збереження життя та здоров'я військовослужбовців.

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав навчальний центр, де проводять підготовку мобілізованих. Відповідні фотографії у четвер, 20 червня, він опублікував у Facebook, передає УНН.

Деталі

Ми впроваджуємо комплексний підхід до збереження життя і здоров’я військовослужбовців, який складається із трьох базових елементів: якісна підготовка бійців, ефективна медична допомога та розвиток технологічної переваги із максимальною автоматизацією та роботизацією всіх процесів

проінформував Головнокомандувач.

За його словами, ця система повинна стати універсальною для кожного підрозділу й ефективно контролюватися на всіх етапах.

"Життя бійців - найвища цінність", - підписав він фото.

Сирський: характер дій армії рф суттєво не змінився, ворог основні зусилля зосереджує на Покровському напрямку17.06.24, 11:59

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Сирський відвідав навчальний центр для мобілізованих

     • 26214 переглядiв

    Стали відомі подробиці 14-го пакета санкцій проти Росії

     • 103820 переглядiв