syly-bezpeky-ta-oborony-atakuvaly-arsenal-zberihannia-raket-u-rf-vidstan-do-tsili-ponad-600-kilometriv-dzherelo

Сили безпеки та оборони атакували арсенал зберігання ракет у рф, відстань до цілі - понад 600 кілометрів

 • 15041 переглядiв

В результаті спільної операції ГУР, ССО, СБУ, СЗР та ЗСУ уражено арсенал зберігання ракет, боєприпасів та вибухових матеріалів 1-го розряду в селищі котлубань волгоградської області рф. Арсенал був атакований за допомогою 120 ударних дронів-камікадзе різних типів українського виробництва. Відстань до цілі - понад 600 кілометрів. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела.

В ніч на 29 вересня внаслідок спільної операції ГУР, ССО, СБУ, СЗР та ЗСУ уражено арсенал зберігання ракет, боєприпасів та вибухових матеріалів 1-го розряду в селищі котлубань волгоградської області рф

- повідомив співрозмовник УНН.

За інформацією джерел в українській розвідці, арсенал був атакований близько 2:30 ночі 29 вересня за допомогою 120 ударних дронів-камікадзе різних типів українського виробництва. Відстань до цілі - понад 600 кілометрів.

Як повідомляють російські пабліки у соцмережах, в районі влучання було чутно гучні вибухи, після чого розпочалася масштабна пожежа.

"Внаслідок влучання уражено місця зберігання боєприпасів та ракетного озброєння, що спричинить нестачу боєприпасів у забезпечення підрозділів окупаційної армії рф", - повідомило джерело.

Доповнення

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО України Андрій Коваленко повідомляв раніше, що у волгоградській області рф атаковано арсенал боєприпасів головного управління ракетно-артилерійського озброєння міністерства оборони росії. Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них.

Російські телеграм-канали повідомляли раніше, що у єйську краснодарського краю вибухи пролунали неподалік військового містечка. Також вибухи було чути у цимлянську, волгодонську та самарському ростовської області.

Міноборони рф заявило, що регіони федерації в неділю вночі нібито атакували 125 українських БПЛА.

Популярні

Новини по темі

У Запоріжжі вже 14 постраждалих через атаку рф

 • 14841 переглядiв

Повені та зсуви у Непалі забрали життя щонайменше 100 людей

 • 13655 переглядiв