ukenru
svoyi-posadi-vtratili-8-generaliv-danilov-zayaviv-scho-rosiyski-zagarbniki-zminili-taktiku-i-viyskove-kerivnitstvo

Свої посади втратили 8 генералів: Данілов заявив, що російські загарбники змінили тактику і військове керівництво

 • 281935 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Росія змінила тактику щодо свого вторгнення в Україну, свої посади втратили порядка 8 генералів. Про це під час телемарафону заявив секретар Ради з національної безпеки і оборони Олексій Данілов, пише УНН.

Цитата

“Ми на сьогодні маємо чітке розуміння, які плани є у ворога. Вони трошечки змінились з початку війни, яку вони мали бажання зробити за 2-3 дні і пройти маршем, як вони казали, по Хрещатику. Цього немає і ніколи цього не буде”, - сказав Данілов.

“Більш того, вони зараз перейшли в іншу тактику, у них змінилось керівництво – було знято порядка 8 генералів зі своїх посад з урахуванням того, що вони не виконали своє завдання, зараз призначені нові”, - зазначив він.

Деталі

Секретар РНБО зазначив, що Україна чітко розуміє, що відбувається в Російській Федерації, та може сказати, що росіяни “в розпачі”.

“Якщо сьогодні наш Центр аналізує що відбувається на телебаченні Російської Федерації, вже навіть такі як Соловйов та інші мерзотники – вони вже навіть дають заднюю, починають шось там розмірковувати. Я ще раз наголошую – це наша війна, яку ми обов’язково виграємо”, - додав він.

Раніше

Як писав УНН, після удару по пологовому будинку Маріуполя почнеться зовсім інша війна, раніше були квіточки. Так звернувся до російських військових радник керівника офісу Президента Олексій Арестович.

Українські Національні Новини

Політика