Суперфіналістка Мастер Шеф 12 сезон Ольга Рябенко розповіла, як врятувати нез'їдені паски та приготувати смачний хлібний пудинг, передає УНН.
"А чи знали ви, що з пасок, які залишились, можна щось приготувати? Так, їм справді можна дати друге життя", - написала Рябенко в Instagram.
Суперфіналістка Мастер Шеф поділилась рецептом неймовірного десерту, який англійці зазвичай готують з черствого хліба.
Тож, для хлібного пудингу з пасок Вам знадобиться:
- Паска (всі залишки);
- Масло – 50 г;
- Яйця – 4 шт;
- Молоко – 0,5 л;
- Вершки (15-30%) – 0,5 л;
- Цукор – 120-150 г (залежно від того, наскільки солодкі ваші паски);
- Ванільний цукор – 2 ч.л;
- Цукрова пудра.
Процес приготування:
- Паски порізати на шматки. Але верхівки з глазурʼю не використовувати.
- Для заливки змішати всі інгредієнти до однорідної маси, окрім масла та цукрової пудри.
- Форму змастити маслом.
- Кожен шматок занурити в заливку і викласти в форму.
- Вкінці залити залишками заливки, щоб вона покрила весь хліб.
- Масло порізати на шматочки та розкласти між хлібом.
- Притрусити цукровою пудрою та випікати при температурі 170° протягом 35 хв.
"І навіть якщо ваші пасочки зачерствіли, ви зможете здивувати та потішити рідних смачненьким та незвичним десертом", - резюмувала Рябенко.