ukenru
sud-konfiskuvav-mayzhe-5-mln-grn-u-torgivtsya-narkotikami-cherez-internet

Суд конфіскував майже 5 млн грн у торгівця наркотиками через Інтернет

 • 14716 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Деснянський районний суд міста Києва, за зверненням Офісу Генпрокурора, визнав винним особу, яка займалася реалізацією наркотиків через Інтернет на території іноземних держав, повернувши державі майже 5 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"Прокурори Офісу Генерального прокурора звернулися до Деснянського районного суду м. Києва щодо затвердження угоди про визнання винуватості у кримінальному провадженні стосовно одного з обвинувачених в участі у злочинній організації, яка займалася реалізацією наркотиків, психотропних речовин та їх аналогів через мережу Інтернет на території іноземних держав", - йдеться у повідомленні.

Суд, на підставі угоди, 23 січня 2020 року виніс вирок, яким визнав обвинуваченого винним за всіма інкримінованими йому правопорушеннями, та призначив покарання у вигляді реального позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Конфіскації підлягатимуть, зокрема, грошові кошти у сумі майже 5 млн гривень, виявлених за місцем проживання обвинуваченого", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Маріуполі Донецької області викрили трьох осіб, які через Telegram-канал продавали наркотики, у них вилучили товару на суму більше ніж 1,5 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП