ukenru
strok-diyi-zakordonnikh-pasportiv-ukrayintsiv-avtomatichno-prodovzhuyut-u-viddilennya-dms-ta-dipustanovakh-mvs

Строк дії закордонних паспортів українців автоматично продовжують у відділеннях ДМС та дипустановах – МВС

 • 809047 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Українці, строк дії закордонних паспортів яких завершується, можуть звернутися до територіального відділення Державної міграційної служби і отримати автоматичне продовження паспорту на 5 років. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, повідомляє УНН.

Цитата

“З 1 березня 2022 року строк дії паспортів громадян України для виїзду за кордон може продовжуватися на 5 років - відповідну постанову ухвалено Кабінетом Міністрів.

Продовження строку дії паспортів, вклеювання фото дитини до паспортів батьків або законних представників здійснюють територіальні підрозділи ДМС, посольства та консульства України”, - пояснив радник.

Він додав, що водночас вжиті заходи для убезпечення конфіденційних даних.

“Але ворог підлий і націлений на заволодіння конфіденційною інформацією українців. Ми свідомо прибрали інформацію про розташування наших територіальних підрозділів - це вимушений захід в інтересах національної безпеки. Але, я думаю, кожен так чи інакше знав розташування відділу, де видавалися закордонні паспорти”, - додав Денисенко.

Додамо

ДМС повідомила про тимчасову призупинку видачі паспортів громадянина України.

Українські Національні Новини

Суспільство