stoltenberh-my-usi-hotovi-i-dali-nadavaty-ukraini-bilshe-i-robyty-tse-yakomoha-shvydshe

Столтенберг: “Ми усі готові і далі надавати Україні більше і робити це якомога швидше”

 • 21282 переглядiв

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг високо оцінив хоробрість України і запевнив, що члени Альянсу готові продовжити надання допомоги Україні якнайшвидше.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відзначив хоробрість України та запевнив, що союзники готові і далі надавати Україні більше допомоги і робити це якомога швидше.

Про це Столтенберг заявив під час зустрічі з міністром оборони України Рустемом Умєровим, передає УНН.

Деталі

Ми вже оголосили і наші союзники оголосили нові пакети допомоги, що є важливо. І тому ми усі готові і далі надавати Україні більше і робити це якомога швидше. Звичайно ми хочемо відзначити вашу хоробрість, як політичного керівництва, військового керівництва, але й усіх тих чоловіків та жінок, які носять, які зараз перебувають на полі битви в Україні і саме ваша хоробрість вразила увесь світ. Вам вдалося відштовхнути загарбників, а також завдати ворогу величезної шкоди. Це дуже важливо для України і всіх нас, тому що ви боретеся за ті цінності, які ви сповідуєте

- сказав Стотенберг.

Нагадаємо

Міністр оборони України Рустем Умєров під час зустрічі з міністром оборони США Ллойдом Остіном обговорив планування оборонних потреб України, процес мобілізації та оснащення бойових бригад. 

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський прибув на саміт G7

     • 19983 переглядiв