ukenru
stan-zdorovya-sina-pershogo-prezidenta-gruziyi-pislya-zamakhu-zalishayetsya-vazhkim

Стан здоров'я сина першого президента Грузії після замаху залишається важким

 • 12440 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. Синові першого президента Грузії Цотне Гамсахурдіа проведена невідкладна хірургічна операція. По завершенні операції лікар зробив коментар для журналістів. Він зазначив, що Гамсахурдіа має множинні рани і його стан важкий. Про це повідомляє УНН з посиланням на Грузія-Онлайн.

"Пацієнт доставлений в клініку "Швидкою допомогою". Відзначається політравма, тобто множинні пошкодження. Пошкоджена ліва половина грудної клітки. У цій частині наголошується колото-різана рана, що входять в грудну порожнину поранення, з пошкодженням верхньої частини лівої легені з наявністю крові і повітря в порожнині плеври.

Крім того, в області лівої лопатки відзначається різано-колота рана. В області голови відзначається чотири рани.

Ми розкрили грудну клітку. Я провів відповідну операцію. Кровотеча зупинена. Пацієнт переведений в кабінет комп'ютерної томографії, де йому буде проведена томографія черепа.

Подивимося на рівень пошкодження і нейрохірург визначить подальшу тактику його лікування. Положення серйозне і важке. Політравма є серйозним для життя пошкодженням. Якою буде післяопераційні тактика, вирішать наші хірурги. Це покажуть дослідження ", - заявив лікар.

Нагадаємо, що на Цотне Гамсахурдіа 19 грудня було здійснено напад. Кілька людей завдали йому ножові рани. У МВС порушено кримінальну справу, розпочато слідство.

Українські Національні Новини

Новини Світу