ssha-zaprovadyly-novi-sanktsii-proty-minoborony-rf

США запровадили нові санкції проти міноборони рф

 • 29145 переглядiв

США запровадили нові санкції проти російських оборонних активів та директора державної авіакомпанії. Обмеження також стосуються трьох російських військових літаків.

Сьогодні, 11 січня, Вашингтон запровадив нові санкції проти росії - під обмеження потрапили активи російського міністерства оборони. Про це повідомляє Міністерство фінансів США, передає УНН.  

Деталі 

До оновленого списку санкцій потрапили Ашулукський полігон та Володимирський перспективний військово-дослідний комплекс.

Також США запровадили обмеження проти генерального директора ВАТ "Державна авіакомпанія "224-й окремий авіаційний загін" Володимира Міхейчика.

Зеленський: "Санкції світу, безумовно, працюють"09.01.24, 19:59

Окремо повідомляється, що Вашингтон запровадив санкції проти трьох російських важких військово-транспортних літаків: 2-х Іл-76МД та одного АН-124.

Довідково

Ашулук - (навчальний центр) збройних сил рф. Він розташований в Астраханській області на схід від залізничної станції Ашулук, на кордоні з Казахстаном.

Призначений для випробування зенітно-ракетних озброєнь військ протиповітряної оборони і проведення військових навчань із застосуванням цієї зброї.

"224 авіаційний загін" - російське авіаційне підприємство, що є дочірньою структурою мноборони рф.

Авіакомпанія забезпечує транспортні авіаційні перевезення в інтересах державних структур, а також виконує нерегулярні вантажні комерційні перевезення в росії і за кордоном.

Байден посилить фінансові санкції проти пособників рф22.12.23, 15:02

Нагадаємо

Тайвань розширив список товарів заборонених для експорту в росію та білорусь, аби запобігти використанню тайванських високотехнологічних товарів у військових цілях

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    США запровадили нові санкції проти міноборони рф

     • 29145 переглядiв