ssha-likviduvaly-lidera-terorystychnoho-uhrupovannia-khurras-ad-din-v-syrii

США ліквідували лідера терористичного угруповання "Хуррас ад-Дін" в Сирії

 • 41467 переглядiв

Американські військові знищили Абу-Абд аль-Рахмана аль-Маккі, старшого лідера "Хуррас ад-Дін", в Сирії. Операція підкреслює відданість США боротьбі з тероризмом на Близькому Сході.

У Американські військові здійснили успішну операцію в Сирії, в результаті якої було ліквідовано одного з очільників терористичного угруповання "Хуррас ад-Дін" — Абу-Абд аль-Рахмана аль-Маккі. Про це повідомляє Центральне командування Збройних сил США (CENTCOM) у своєму Twitter-акаунті (X), передає УНН. 

Деталі

Аль-Маккі, який був членом ради "Шура" цієї салафітської джихадистської організації, відповідав за нагляд за терористичними операціями з території Сирії. Ліквідація відбулася в результаті цілеспрямованого кінетичного удару.

Командувач Центркому США генерал Майкл Ерік Курілла зазначив, що США залишаються відданими остаточній поразці терористів у зоні відповідальності CENTCOM, які загрожують Сполученим Штатам, їхнім союзникам та партнерам, а також регіональній стабільності.

Ця операція стала черговим кроком у боротьбі проти міжнародного тероризму та підкреслила готовність США протистояти загрозам на Близькому Сході.

США ліквідували лідера терористичної групи в Сирії24.08.24, 01:58

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Краматорську пролунав вибух

     • 39429 переглядiв

    Росіяни мародерять шахти на ТОТ - спротив

     • 40190 переглядiв