ukenru
spoluchene-korolivstvo-prokomentuvala-khimichnu-ataku-v-mariupoli

Сполучене Королівство прокоментувало хімічну атаку в Маріуполі

 • 261388 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Міністерка закордонних справ Сполученого Королівства Елізабет Трасс заявила у Twitter, що її країна почала працювати над достовірністю інформації про хімічну зброю в Маріуполі. Про це інформує УНН.

Цитата

"Повідомляється, що російські війська могли застосувати хімічні речовини для нападу на маріупольців. Ми терміново працюємо з партнерами, щоб перевірити деталі. Будь-яке використання такої зброї було б черствою ескалацією цього конфлікту, і ми будемо притягувати Путіна та його режим до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Прес-секретар Пентагону Джон Кірбі заявив, що Пентагон не може підтвердити повідомлення про те, що російські війська застосували хімічну зброю в Маріуполі.

Нагадаємо

російські окупаційні війська використали проти українських військових та цивільних осіб в місті Маріуполь отруюйну речовину невідомого походження, яку було скинуто з ворожого БПЛА.

Reports that Russian forces may have used chemical agents in an attack on the people of Mariupol. We are working urgently with partners to verify details.

Any use of such weapons would be a callous escalation in this conflict and we will hold Putin and his regime to account.

— Liz Truss (@trussliz) April 11, 2022

Українські Національні Новини

Новини Світу