smertelna-strilyanina-u-dnipri-pravookhorontsi-ogolosili-pidozru-zhintsi-yaka-chinila-opir-politsiyi

Смертельна стрілянина у Дніпрі: правоохоронці оголосили підозру жінці, яка чинила опір поліції

 • 393390 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. У Дніпрі правоохоронці оголосили підозру 23-річній жінці, яка 29 серпня під час смертельної стрілянини, чинила опір поліцейським. Про це повідомляє Головне управління поліції Дніпропетровської області, пише УНН.

Цитата

“12 вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області вручили фігурантці повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та ін.)”, - йдеться у повідомленні.

Також в рамках досудового розслідування, як повідомляється. тривають слідчі дії, судова медична експертиза та інші слідчі заходи для встановлення всіх обставин правопорушення.

За результатами можлива додаткова кваліфікація, вказали в поліції.

Нагадаємо

29 серпня в одному із районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували двоє дорослих та неповнолітні діти. На вимогу вийти з авто водій та пасажири відмовились. Правоохоронці почали силою витягували чоловіка та жінку з авто та використали газовий балончик. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину чоловіку. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці. Під час бійки постраждала одна з патрульних.

31 серпня у Дніпрі суд відправив поліцейського, який смертельно поранив чоловіка, під цілодобовий домашній арешт.

Також у той же день правоохоронці порушили справу за фактом посягання на життя поліцейських патрульних під час бійки 29 серпня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В’язень шукав коригувальників для ударів рф по Львову - СБУ

     • 252347 переглядiв

    В’їзд до столиці вантажівок обмежать в пікові години - КМВА

     • 443898 переглядiв

    "Євпаторія" - в Дії запустили нову військову облігацію

     • 393748 переглядiв