slidom-za-cholovichoyu-zbirnoyu-ukrayinski-voleybolistki-dostrokovo-viyshli-u-final-chotirokh-zolotoyi-yevroligi-2023

Слідом за чоловічою збірною: українські волейболістки достроково вийшли у "Фінал чотирьох" Золотої Євроліги-2023

 • 1510428 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Слідом за національною чоловічою збірною України з волейболу, українська жіноча команда також достроково вийшла у "Фінал чотирьох" Золотої Євроліги-2023. Про це пише УНН з посиланням на Міністерство молоді та спорту України.

Деталі

Зазначається, що до третього, передостаннього туру групового раунду підопічні Івана Петкова підійшли, маючи в активі два виграних матчі у команди Угорщини. Тож перемога на майданчику у румунському місті П'ятра-Нямц над Францією - 3:1 (25:21, 25:17, 17:25, 25:11) гарантувала жіночій збірній України перше місце у турнірній таблиці незалежно від результату заключної гри.

Тим часом українська чоловіча збірна, вже маючи квиток до фінального раунду Золотої Євроліги, здобула п’яту "суху" перемогу, не залишивши шансів на арені у польському Лодзі представникам Бельгії - 3:0 (25:21, 25:14, 25:13).

Повідомляється, що 18 червня у заключному турі групового раунду, який вже не матиме турнірного значення, жіноча збірна України зіграє на виїзді проти Франції, а підопічні Угіса Крастіньша зустрінуться у Скоп'є з командою Північної Македонії.

Нагадаємо

Національна чоловіча збірна України з волейболу здобула четверту перемогу поспіль у груповому турнірі "Золотої Євроліги-2023" і забезпечила собі місце у "Фіналі чотирьох".

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    По Україні масштабна повітряна тривога

     • 1530291 переглядiв