sim-krayin-doyednalisya-do-boykotu-yunatskikh-zmagan-uyefa-cherez-dopusk-rosiyan-ministr

Сім країн доєдналися до бойкоту юнацьких змагань УЄФА через допуск росіян - міністр

 • 332499 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Уже 7 країн підтримали Україну та заявили, що не гратимуть на одному полі з агресорами, після заяви Української асоціацію футболу після рішення УЄФА про повернення до міжнародних змагань команд U-17 з рф. Про це в ефірі телемарафону розповів міністр молоді та спорту, президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт, пише УНН.

Цитата

"Українська асоціація футболу вже звернулася до всіх країн і до УЄФА, і ми закликали, що допоки йде війна, не місце російським командам і спортсменам в міжнародних змаганнях", - сказав Гутцайт.

"У нас є колеги, вже сім країн, дякуючи нашим колегам, які долучилися і будуть бойкотувати ці змагання, якщо їх там допустять, то ми теж будемо разом з цими країнами і ми не будемо грати в очних матчах з цими країнами", - зазначив міністр.

Деталі

Так, уже сім країн, а саме: Англія, Польша, Швеція, Фінляндія, Данія, Латвія та Литва, приєдналися до до бойкоту.

Гутцайт подякував партнерам та додав, що наразі проводиться дипломатична робота, де лунають заклики не допускати росіян до участі в міжнародних змаганнях.

Доповнення

УЄФА дзволила брати участь у міжнародних змаганнях російським футболістам віком до 17 років. Вони мають виступати без гімну, національної форми і під нейтральним прапором. Після цього українська асоціація з футболу закликала бойкотувати змагання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УАФ прокоментувала рішення УЄФА: спілка толерує російську агресію

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі