sili-oboroni-vidbivayut-nastupi-i-z-boku-bilogorivki-i-z-boku-svatovogo-gayday

Сили оборони відбивають наступи і з боку Білогорівки, і з боку Сватового - Гайдай

 • 758853 переглядiв

Цитата

«В нас важкі бойові дії по всіх напрямках Луганщини, як з боку Білогорівки, так і з боку Сватівсько-Кремінського напрямку. Ситуація повністю контрольована військовими. Всі контрнаступи, які намагалися робити російські окупаційні війська, відбиті, і з боку Білогорівки, і з боку Сватового. Не допомагають і ті резерви, які підтягують до росіяни у вигляді вже кадрових військових, десантних військ. Їх розбивають і потроху просуваються вперед наші Сили оборони», – зазначив Гайдай.

Траса Сватово-Кремінна наразі небезпечна для пересування окупантів, тому що обстрілюється нашими військами. Тож окупанти намагаються користуватися іншими логістичними шляхами, вказав він.

«Кілометрові черги з фур, що вишукувалися біля Луганська, говорять про те, що вони вже бояться накопичувати у величезних складах боєкомплект і потім короткою логістичною ланкою провозити безпосередньо до лінії фронта. Тобто, вони підвозять, потім перезавантажують військові у свої “Камази” і далі вже їдуть на передову. Це, звісно, трохи гальмує і збиває темп артилерії», – повідомив Гайдай.

Нагадаємо

У Новопскові на Луганщині російські окупанти погрожують позбавленням батьківських прав за відмову відпускати дитину до школи.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

     • 61043 переглядiв

    У Києві оголошено повітряну тривогу

     • 81729 переглядiв

    У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

     • 42717 переглядiв

    Новини по темі