sili-oboroni-vidbili-ataki-rosiyan-na-chotirokh-napryamkakh-genshtab

Сили оборони відбили атаки росіян на чотирьох напрямках - Генштаб

 • 130272 переглядiв

Сили оборони, з його слів, продовжують стримувати наступ російських військ на Авдіївському, Мар'їнському, Шахтарському та Запорізькому напрямках.

Цитата

"На Авдіївському напрямку противник намагався відновити втрачене положення у районі південніше Авдіївки Донецької області, але успіху не мав. Окрім того, наші захисники успішно відбили атаку ворога у районі Невельського Донецької області. На Мар'їнському ж напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар'їнки Донецької області, де протягом минулої доби здійснив 6 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Також наші захисники успішно відбили атаки ворога у районі Новомихайлівки Донецької області", - зазначив Ковальчук.

На Шахтарському напрямку, за його словами, "наші захисники успішно відбили атаку противника в районі Урожайного Донецької області".

"На Запорізькому напрямку противник намагався відновити втрачене положення у районі Червоного Запорізької області, але успіху не мав", - сказав Ковальчук.

"На Куп'янському та Бахмутському напрямках противник наступальних дій не вів. На Лиманському напрямку Сили оборони відбили атаку противника у районі населеного пункту Білогорівка Луганської області. Водночас Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку та наступальні дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту", - повідомив Ковальчук.

Деталі

Загалом протягом минулої доби, з його слів, сталося 21 бойове зіткнення.

"Також окупанти атакували Україну 39 ударними БпЛА типу Shahed, з яких 31 знищено нашими захисниками", - казав речник.

Нагадаємо

Авіація Сил оборони завдала 16 ударів по ворогу.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЗМІ дізналися, хто вербував кубинців на війну проти України

     • 303116 переглядiв

    росіяни зранку обстріляли середмістя Херсона: є важкопоранені

     • 145540 переглядiв