sili-oboroni-nastupayut-na-bakhmutskomu-napryamku-bez-zastosuvannya-dodatkovikh-resursiv-ta-materialnikh-zasobiv-minoboroni

Сили оборони наступають на Бахмутському напрямку без застосування додаткових ресурсів та матеріальних засобів - Міноборони

 • 154978 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Українські війська просуваються на Бахмутському напрямку без створеннння наступального угруповання, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає УНН.

Цитата

"Наступ на Бахмутському напрямку здійснюється силами, якими ми обороняємось. Тобто без створення наступального угруповання, без застосування додаткових ресурсів та матеріальних засобів", - написала Маляр у Telegram.

За її словами, на Бахмутському напрямку противник безуспішно намагався прорвати нашу оборону в районах Оріхово-Василівки, Богданівки, Кліщівки, Курдюмівки Донецької області.

"На цьому напрямку наші війська звільнили Андріївку та Кліщіівку. Але ворог намагається з усіх сил повернути втрачені позиції. Тож, наші бійці стримують там атаки ворога та закріплюються на досягнутих рубежах", - зазначила Маляр.

Доповнення

Українські війська минулого тижня звільнили 2 кв. км біля Бахмута.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: "Російське населення виховало другого Гітлера"

     • 256987 переглядiв