sili-oboroni-dosyagli-chastkovogo-uspikhu-na-pivdennomu-napryamku-malyar

Сили оборони досягли часткового успіху на південному напрямку – Маляр

 • 659962 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Українські військові досягли часткового успіху і закріплюються на досягнутих рубежах на Мелітопольському та Бердянському напрямку. Про це повідомила заступниця міністра обороні Україні Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата

«Сили оборони України продовжують ведення наступальних дій на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Протягом минулої доби мали частковий успіх, закріплювались на досягнутих рубежах та вирівнювали лінію фронту», - йдеться у повідомленні.

Доповнення

Щодо ситуації на сході, за словами Маляр, українські військові продовжують стримувати масштабний наступ армії рф на Лиманському та Бахмутському напрямках. Особливо важкі бої тривають на Лиманському напрямку в районах Ямполівка та Серебрянське лісництво Донецької області.

На напрямку Білогорівка – Шипилівка, наші війська вели наступальні дії, мали частковий успіх. Зараз закріплюються на досягнутих рубежах, наголосила Маляр.

За її словами, схід залишається основним напрямком наступу противника. Як зазначила Маляр, росіяни хочуть вийти на кордони Донецької та Луганської областей.

Загалом на сході українські війська міцно тримають позиції, відбиваючи постійні ворожі атаки та завдаючи окупанту максимальних втрат, узагальнила Маляр.

Додамо

У Міноборони 20 червня повідомляли, що на півдні на декількох напрямках наступ триває за планом.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Байден прирівняв Сі Цзіньпіна до «диктаторів» - The Hill

     • 763245 переглядiв

    Укренерго пояснило відсутність світла у Києві та області

     • 926314 переглядiв

    На Київщині екстрені відключення світла - ДТЕК

     • 941140 переглядiв

    Україна матиме власний шлях до вступу в НАТО - Пентагон

     • 1217396 переглядiв

    У Києві через аварію без світла 100 тис. домівок

     • 1017131 переглядiв