silam-oboroni-peredali-areshtovaniy-gelikopter-oligarkha-vtikacha-zhevago

Силам оборони передали арештований гелікоптер олігарха-втікача Жеваго

 • 225332 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Українські війська отримали гелікоптер екснардепа Костянтина Жеваго, який був арештований у межах розслідування кримінального провадження у березні 2023 року. Про це повідомляє УНН із посиланням на ДБР.

Цитата

“Заарештований гелікоптер екснардепа та акціонера банку АТ «Банк «Фінанси та Кредит» Костянтина Жеваго тепер буде виконувати завдання в одній з бойових частин ЗСУ. Наразі за рішенням військового командування країни для забезпечення виконання бойових завдань однією з частин було здійснено примусове відчуження гелікоптера”, - йдеться у повідомленні. 

Деталі

За даними ДБР, це повітряне судно належало підконтрольній колишньому депутату юридичній особі. Жеваго використовував його в особистих цілях під час перебування на території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співпрацю з управителем активами Жеваго припинено - АРМА

Нагадаємо

Жеваго було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209 КК України, також підозри повідомлені низці топменеджерів банку. Як зазначають у ДБР, вони підозрюються у тому, що організували механізм розтрати 113 млн доларів фінансової установи, чим завдали шкоди інтересам держави та вкладників банку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В росії винищувач Су-34 зазнав аварії - ЗМІ

     • 214984 переглядiв