shvedski-dokeri-initsiyuvali-blokadu-rosiyskikh-korabliv

Шведські докери ініціювали блокаду російських кораблів

 • 99760 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Шведська профспілка портових працівників повідомила про блокаду суден, що мають сполучення з Росією. Про це інформує шведська суспільна телемовна організація SVT Nyheter, пише УНН.

Деталі

Уже два тижні тому Шведська профспілка портових працівників надіслала листа міністру інфраструктури Томасу Енероту, в якому закликала їх зупинити російські та пов’язані з Росією судна у шведських портах, інакше вони самі ініціюють блокаду.

Цитата

“Ми повідомили організацію роботодавців та інститут посередництва, що буде введена блокада”, – каже Ерік Хельгесон, віце-голова Шведської профспілки портових працівників.

Блокада включає кораблі, які прямують до Росії та з Росії, судна, що перевозять російські товари, і судна, що належать Росії.
Бойові заходи означають, що всі роботи з розвантаження та навантаження, буксирування та швартування призначених суден будуть заблоковані у шведських портах.

Організація роботодавців Swedish Ports також стурбована ситуацією, але вважає, що всі обмеження мають бути введені в усьому ЄС.

“Щойно до нас дійшло повідомлення про те, що профспілка портових працівників попереджає про заходи співчуття на підтримку докерів України. Нам потрібно буде проаналізувати це на основі шведського законодавства”, - каже Маркус Дальстен, генеральний директор портів Швеції.

Докери також закликають уряд до чіткіших рекомендацій.

Нагадаємо

Чотири російські винищувачі порушили повітряний простір Швеції.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Шведські докери ініціювали блокаду російських кораблів

     • 99760 переглядiв

    У Болгарії затримали колишнього прем’єра Бойка Борисова

     • 100928 переглядiв

    ДСНС: через агресію Росії загинули 19 рятувальників

     • 104829 переглядiв