sholts-zavtra-zustrinetsia-z-zelenskym-pered-zasidanniam-ramshtainu

Шольц завтра зустрінеться з Зеленським перед засіданням "Рамштайну"

 • 35843 переглядiв

Канцлер Німеччини Олаф Шольц зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським 6 вересня у Франкфурті-на-Майні. Зустріч відбудеться перед засіданням Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Канцлер Німеччини Олаф Шольц зустрінеться 6 вересня з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомив речник німецького уряду, передає УНН із посиланням на AFP та DW.

"Федеральний канцлер зустрінеться з українським президентом віч-на-віч у п'ятницю в другій половині дня у Франкфурті-на-Майні", - сказав речник у четвер, 5 вересня.

Зустріч відбудеться перед проведенням засідання Контактної групи з питань оборони України в так званому форматі "Рамштайн", що проводитиметься на однойменній американській авіабазі у ФРН.

Речник не надав жодних подальших подробиць про програму візиту Зеленського до Німеччини.

Додамо

Раніше німецьке видання Der Spiegel повідомило з посиланням на джерела, що Зеленський візьме участь в засіданні у форматі "Рамштайн" особисто.

За інформацією видання, президент хоче особисто попросити у союзників більше зброї для захисту від російської агресії, насамперед - ракети дальнього радіусу дії та системи протиповітряної оборони (ППО).

Упродовж останніх місяців Зеленський неодноразово просив у західних союзників зняти обмеження на застосування поставленої ними далекобійної зброї для ударів по військових об'єктах на території вглибині рф.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Глава Пентагону вирушив на засідання "Рамштайну"

     • 26276 переглядiв