sholts-zaklykav-konhres-ssha-shvydshe-ukhvalyty-finansovu-pidtrymku-ukraini

Шольц закликав Конгрес США швидше ухвалити фінансову підтримку Україні

 • 21985 переглядiв

Канцлер Німеччини Олаф Шольц закликав Конгрес США якнайшвидше схвалити подальшу допомогу Україні під час спільної прес-конференції з президентом Володимиром Зеленським.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц звернувся до Конгресу США з проханням якнайшвидше ухвалити допомогу Україні. Про це Шольц сказав під час спільної пресконференції з Президентом України Володимиром Зеленським, передає УНН.

"Хочу звернутися до американського Конгресу. Звернутися і просити їх про прийняття тих рішень, які потрібні Україні зараз, щоб забезпечити їх фінансову і військову підтримку", - сказав Шольц.

Він наголосив, що всі хочуть, щоб ця війна швидше закінчилася, як і всі в Україні, але росія не готова до тривалого і справедливого миру.

"Навпаки, вона далі переслідує свої цілі, як путін нещодавно знову нам продемонстрував. Два роки після початку цієї жахливої війни. Тому ми надсилаємо російському президенту: ми не знизимо допомогу Україні. Ми і надалі стоїмо поруч із українками та українцями", - додав Шольц.

Нагадаємо

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що його країна передбачила на військову допомогу Україні в цьому році 1,7 млрд євро та ще 6 млрд євро- зобов'язання на наступні роки.

Популярні

Новини по темі