shmigal-zaklikav-koreyskiy-biznes-yakiy-pishov-z-rinku-rf-perenositi-virobnitstvo-v-ukrayinu

Шмигаль закликав корейський бізнес, який покинув рф, переходити в Україну

 • 97289 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні до учасників конференції "Азійське лідерство" закликав корейський бізнес, який покинув ринок рф, переносити виробництво в Україну. Він зазначив, що Республіка Корея може відігравати помітнішу роль у зусиллях світового співтовариства з допомоги Україні, передає УНН.

Цитата

"москва вже була змушена щонайменше вдвічі збільшити видатки на свою армію, а тому необхідно перерізати грошовий потік, який агресор отримує від торгівлі та податків іноземних компаній. Це завдання для всіх демократичних країн світу, і ми сподіваємося, що Республіка Корея підтримає таку позицію", - зазначив прем'єр-міністр.

Деталі

Шмигаль заявив, що бізнес із росією стає "токсичним", а корейські корпорації, які продовжують працювати там та сплачувати податки, так чи інакше фінансують війну в Україні. Він також запропонував корейським компаніям, які пішли з російського ринку завдяки міжнародним санкціям, перенести своє виробництво до України.

"Запрошуємо корейський бізнес, відомий в усьому світі, долучитись до відбудови України та стати важливою складовою нашого майбутнього", - підсумував прем'єр-міністр.

Нагадаємо

За словами Дениса Шмигаля, наразі повоєнне відновлення України оцінюється в 750 млрд доларів.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    З початку вторгнення рф у Києві народилося 4906 малюків

     • 188560 переглядiв

    Ворожий удар по Вінниці: 4 ракети над областю збила ППО

     • 138297 переглядiв