ukenru
shmigal-pogovoriv-iz-kerivnitstvom-nestle-kompaniya-prodovzhit-pratsyuvati-v-rosiyi

Шмигаль поговорив із керівництвом Nestle: компанія продовжить працювати в росії

 • 157589 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Швейцарська компанія з виробництва харчових продуктів Nestle не планує виходити з російського ринку. Про це після переговорів із генеральним директором Nestle Марком Шнайдером повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує УНН.

Цитата

"Поговорив із CEO Nestle Марком Шнайдером про неетичність роботи компанії в росії. На жаль, не знайшов порозуміння. Робочі місця та податки сплачені у бюджет країни-террориста — це фінансування вбивств безахистних дітей та жінок. Сподіваюсь, Nestle змінить своє рішення", — написав Шмигаль у Twitter.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав бойкотувати компанії, які не покинули росію.

Станом на 14 березня діяльність в рф не припинили: торговельні мережі Leroy Merlin, Metro, Ашан, SPAR; автотовари Pirelli та Bridgestone; готелі Accor та Intercontinental; у сфері машинобудування - Otis Worldwide, Honeywell, Mohawk Industries, Arconic; косметика та супутні товари - Oriflame, Kimberly-Clark, Salvatore Ferragamo, Fillip Morris; в харчовій промисловості – ресторани Papa Jones і Kellogg; медицина – Bayer; банки – Raiffeisen, OTP Bank, City Group, Société Générale, Unikredit, Intesa Sanpaolo.

Українські Національні Новини

Суспільство