samovilnomu-budivnitstvi-na-komunalniy-zemli-eksdeputatu-kiyivradi-kotvitskomu-povidomleno-pro-pidozru

Самовільне будівництво на комунальній землі: ексдепутату Київради Котвицькому повідомлено про підозру

 • 245092 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Колишньому депутату Київської міської ради повідомили про підозру у самовільному будівництві на комунальній землі. Про це УНН повідомляє з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Цитата

«За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру колишньому депутату Київської міської ради за фактом самовільного будівництва на самовільно зайнятій земельній ділянці, підробленні офіційних документів та їх використанні (ч. 3 ст. 197-1, ч.ч. 3, 4 ст. 358 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що згідно з матеріалами слідства, колишній депутат Київської міської ради, не маючи рішення органів виконавчої влади чи органів місцевого самоврядування про передачу у власність чи надання у користування земельної ділянки, самовільно зайняв земельну ділянку в Дарницькому районі столиці.

«За відсутності дозвільних містобудівних документів підозрюваний побудував на цій території будівлі, які використовуються в якості місця роздрібного продажу продуктів харчування та інших товарів, а у подальшому на підставі підроблених документів зареєстрував на них право власності. Земельна ділянка, на якій підозрюваний розмістив місця роздрібного продажу, перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Києва. Площа самовільно збудованих будівель на самовільно зайнятій земельній ділянці складає 858,8 кв. м», - інформує прокуратура.

Окрім того, повідомляється, що наразі готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як стало відомо УНН з власних джерел, йдеться про колишнього депутата Київради від "УДАР" Сергія Котвицького.

Доповнення

Ексдепутату Київської облради повідомили про підозру за недекларування майна на понад 27 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський зідзвонився із принцом Саудівської Аравії: деталі

     • 177449 переглядiв

    Атака на Херсон: обстрілами зруйновані житлові будинки — МВА

     • 380828 переглядiв

    У Києві почали частіше хворіти на ГРВІ та COVID-19

     • 212287 переглядiв