ukenru
ryatuvalniki-ogolosili-poperedzhennya-pro-ozheleditsyu-ta-tuman

Рятувальники оголосили попередження про ожеледицю та туман

 • 12979 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. У східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях України у вівторок, 15 грудня, очікується ожеледь, на дорогах ожеледиця, на заході - вночі та вранці туман, через що буде обмежена видимість. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру та ДСНС.

"До кінця доби 14 грудня в Україні, крім південно-східної частини, утримається ожеледь, на дорогах ожеледиця, туман, видимість 200-500м ( I рівень небезпечності жовтий). 15 грудня у східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях ожеледь, на дорогах ожеледиця; у західних областях вночі та вранці туман, видимість 200-500м (I рівень небезпечності жовтий)", - вказали синоптики.

При цьому у ДСНС попередили, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Нагадаємо, на ранок понеділка, 14 грудня, у шести областях спостерігався туман, у 12 областях - невеликий дощ та мряка, місцями ожеледиця. При цьому проїзд основними дорогами по Україні було забезпечено, запевнили в Укравтодорі.

Українські Національні Новини

Суспільство