rukh-vantazhivok-u-shehyniakh-znovu-zablokovano-derzhprykordonsluzhba

Рух вантажівок у "Шегинях" знову заблоковано - Держприкордонслужба

 • 31837 переглядiв

Пункт пропуску "Медика-Шегині" на території Польщі знову заблоковано для руху вантажівок у бік України, повідомили в Держприкордонслужбі у четвер, пише УНН.

Деталі

"Рух вантажівок навпроти пункту пропуску "Медика-Шегині" знову заблоковано. За наявною інформацією від польських прикордонників, сьогодні близько 09:00 на території Польщі на дорозі перед пунктом пропуску "Медика", суміжному з українським пунктом пропуску "Шегині", поновилося блокування руху для вантажного транспорту", - повідомили у ДПСУ.

Як повідомляється, у зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд.

"На цьому напрямку зараз на в’їзд до України на території Польщі очікують близько 800 вантажівок. Водночас організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусів та легкового транспорту", - повідомили у ДПСУ.

При цьому, зі слів спікера ДПСУ Андрія Демченка в ефірі телемарафону, заблоковано ще три пункти пропуску, що навпроти українських "Ягодин", "Рава-Руська", "Краківець". "На цих трьох напрямках у бік України у чергах на території Польщі  перебуває десь 1400 вантажних транспортних засобів", - зазначив він.

Завтра польські фермери планують відновити блокаду переходу "Медика - Шегині" на кордоні з Україною03.01.24, 16:28

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Кропивницькому пролунали вибухи - ЗМІ

     • 31943 переглядiв