rszv-70-ikh-rokiv-ta-8-odinits-gaubits-partizani-rozpiznali-v-okupantiv-u-krimu-chergovi-zrazki-staroyi-tekhniki

РСЗВ 70-их років та 8 одиниць гаубиць - партизани розпізнали в окупантів у Криму чергові зразки старої техніки

 • 186491 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Представники партизанського руху українців і кримських татар "АТЕШ" зафіксували в окупованій Євпаторії вивантаження ешелону зі старою військовою технікою. Повідомляють, що колона з 8-ма гаубицями та РСЗВ БМ-27 «Ураган» 1975 року, у кількості 3 одиниць, прямує в напрямку Чорноморська. Про це повідомляють у Telegram-сторінці "АТЕШ", передає УНН.

Цитата

«"АТЕШ" стежить за переміщенням техніки в Євпаторії. Наші агенти зафіксували переміщення колони, що перевозила 3 установки реактивних систем залпового вогню БМ-27 "Ураган", модифікації 1975 року. Так само були помічені 8 одиниць гаубиць "Д-30", які раніше були зняті з озброєння. Ешелон із технікою прибув на вивантаження на залізничну станцію в Євпаторії, після чого колона продовжила рух дорогою Т0108 у бік Чорноморська», - інформує рух «АТЕШ».

Якщо рашисти продовжують діставати зі своїх складів усю стару техніку, це наводить на думку, що їхні ресурси закінчуються, і їхня поразка стає лише питанням часу,  резюмують в «АТЕШ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі помітили активне перекидання окупантами військової сили на північ Донеччини та в бік Бердянська

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Правоохоронці прийшли з обшуками до "Київзеленбуду" - КМДА

     • 197321 переглядiв

    "Шлях додому": у жовтні Україні вдалось повернути 17 дітей

     • 166955 переглядiв