rota-akhilles-znischila-vorozhoyi-tekhniki-na-mayzhe-6-mln-dolariv

Рота АХІЛЛЕС знищила ворожої техніки на майже 6 млн доларів

 • 943846 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Рота ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» харківської 92-ї ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка за допомогою FPV-дронів уразила чотири одиниці ворожої техніки на Бахмутському напрямку. Про у телеграмі повідомив командир роти Юрій Федоренко, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що захисники влучили у БМП-2 вартістю 150 тисяч доларів, ВАТ (КамАЗ), танк Т-80 за 4 мільйони доларів та САУ 2С9 за 1,6 мільйона доларів.

Захисники також закликали донатити на FPV-камікадзе, які зараз вкрай необхідні по всій лінії фронту, як в наступальних діях, так і в обороні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео, як ЗСУ влучно знищують російську САУ

Довідка

Рота артилерійської аеророзвідки «Ахіллес» належить до 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка. 92 окрема механізована бригада імені кошового отамана Івана Сірка — формування механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України. Дислокується у с. Клугино-Башкирівка, Харківська область. Бригада створена у 2000 році. Бригада має почесну назву на честь Івана Сірка — кошового отамана Запорізької Січі у XVII столітті.

Українські Національні Новини

Мультимедіа

    Популярні

    Новини по темі

    Корпорація Xerox продає бізнес і йде з росії

     • 402174 переглядiв