rosiyske-zlo-tezh-gotuyetsya-do-zimi-zelenskiy-zaklikav-posadovtsiv-podbati-pro-energetichnu-stiykist

"російське зло теж готується до зими" - Зеленський закликав посадовців подбати про енергетичну стійкість

 • 294657 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Президент Володимир Зеленський заявив, що росія готується до того, щоб зимою "нести страждання". Тому кожен повинен зробити все можливе, щоб Україні вдалося вистояти зимою. Про це президент заявив у своєму зверненні, пише УНН.

Цитата

"Стійкість – ключове питання. Передусім наша енергетична стійкість. Те, що потрібно зробити перед зимою, і те, що вже зроблено... Чітко усвідомлюємо, що російське зло теж готується до зими - готується нести страждання. І кожен зараз у державному секторі та в місцевій владі повинен зробити все можливе, а коли потрібно, то й неможливе, щоб Україні вдалося вистояти зимою та зберегти повну функціональність. ППО, підготовка енергетики, соціальної системи, відповідні пакети підтримки від партнерів - усі посадові особи та командувачі мають чіткі завдання, - заявив глава держави.

За його словами, керівники обласних адміністрацій звітуватимуть щоденно про підготовку до зими.

Також президент повідомив, що міністру внутрішніх справ доручено по максимуму підготувати сектор ДСНС - "не лише те, що стосується безпосередньої роботи Служби з надзвичайних ситуацій, а й чіткого інформування людей про те, як буде забезпечений захист".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: партнери передадуть “Гепарди” для захисту української енергетичної мережі

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Землетрус у Марокко: загинуло понад 1000 людей

     • 397631 переглядiв

    У Сімферополі горить військова частина - ЗМІ

     • 490622 переглядiв