ukenru
rosiyska-biatlonistka-pozhalilasya-na-umovi-yaki-nadayut-sportsmenam-v-pekini

Російська біатлоністка пожалілася на умови, які надають спортсменам в Пекіні

 • 25577 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Російська біатлоністка Валерія Васнєцова пожалілася на умови, які надають спортсменам в Пекіні під час карантину. Про це повідомляє УНН з посиланням на АР.

Деталі

Недостатньо їжі. Неїстівні страви. Немає тренувального обладнання. Деякі олімпійські спортсмени, яким не пощастило отримати позитивний результат на коронавірус на Олімпіаді в Пекіні, відчувають, що умови карантину значно погіршують ситуацію.

«У мене болить живіт, я дуже бліда, а навколо очей у мене величезні чорні круги. Я хочу, щоб все це закінчилося. Я плачу кожен день. Я дуже втомилася», – написала в Instagram російська біатлоністка Валерія Васнєцова з одного із так званих карантинних готелів Пекіна.

Спортсменка опублікувала фотографію, на якій, за її словами, «сніданок, обід і вечеря вже п’ять днів» — піднос із їжею, що включає звичайні макарони, апельсиновий соус, обвуглене м’ясо на кістці та кілька картоплин.

Вона сказала, що в основному виживала на кількох шматочках макаронів, тому що решту з’їсти було просто неможливо. Васнєцова додала, що сильно схудла.

Додамо

Готелі на карантині все частіше стають об’єктом критики з боку спортсменів та їхніх команд, які вимагають від організаторів покращення. Також не вистачає прозорості, оскільки лише деякі вірусопозитивні спортсмени змушені перебувати в готелях на карантині, куди їхні команди не мають доступу.

Олімпійські зимові ігри в Пекіні закінчаться 20 лютого.

Як раніше повідомляв УНН, український фігурист Іван Шмуратко, відсидів карантин та отримав негативний тест на коронавірус, чим зможе продовжити виступи на Олімпіаді.

Українські Національні Новини

Новини Світу