rosiyani-zavdali-raketnikh-udariv-po-dniprovtsi-ta-pridolinivtsi-zaporizkoyi-oblasti-za-dobu-cherez-vorozhi-obstrili-poranena-litnya-zhinka

росіяни завдали ракетних ударів по Дніпровці та Придолинівці Запорізької області, за добу через ворожі обстріли поранена літня жінка

 • 235835 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Російські війська протягом минулої доби 134 разів обстріляли населені пункти Запорізької області. Зокрема, здійснили ракетні удари по Дніпровці та Придолинівці. Через ворожі атаки на Малу Токмачку поранення отримала літня жінка. Про це повідомив у понеділок голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, пише УНН.

Цитата

«Окупанти завдали 134 удари по 23 населених пунктах», - написав Малашко у Telegram.

Деталі

Зазначається, що російські окупанти 111 разів з артилерії відкривали вогонь по території Гуляйполя, Оріхова, Новоандріївки, Малинівки, Білогір'я, Левадного, Роботиного, Кам'янського, Степового, Плавнів, Малих Щербаків та інших прифронтових міст та сіл.

Крім того, ворог здійснив ракетні удари по Дніпровці та Придолинівці, 7 БПЛА-атак по Гуляйполю, Залізничному, Малинівці, Полтавці, Червоному та Степовому, 9 РСЗВ-обстрілів Оріхова, Новоданилівки, Роботиного, Білогір'я й Малої Токмачки, а також вгатив 5 авіаснарядами по Оріхову, Новодарівці та Малій Токмачці.

«Внаслідок артудару військовослужбовців рф по Малій Токмачці поранення отримала 76 річна жінка», - заявив Малашко.

Також за його словами, через ворожі обстріли минулої доби надійшло 6 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Доповнення

14 жовтня російські окупанти здійснили обстріли 24 населених пунктів Запорізької області. Унаслідок чого є руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибори в Польщі: опрацьовано дані з 11,21% дільниць

     • 450029 переглядiв

    З Ізраїлю вилетів другий евакуаційний літак з 155 українцями

     • 362032 переглядiв

    Підліток наступив на міну-"пелюстку" на Харківщині

     • 402734 переглядiв

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 288 тисяч

     • 737770 переглядiв

    Хмельниччину вночі ворог атакував "шахедами" - ОВА

     • 1610925 переглядiв

    Росіяни атакували Херсонщину 97 разів: одна людина травмована

     • 222221 переглядiв