rosiyani-vidzvituvali-scho-zapobigli-traktu-u-viyskoviy-chastini-zmi

Росіяни відзвітували, що запобігли теракту у військовій частині

 • 195731 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. У російському підмосков'ї запобігли ймовірній спробі теракту на території військової частини. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передає УНН.

Деталі

Згідно з інформацією російських ЗМІ теракт нібито планували здійснити в Ленінському міському окрузі. Там під час щоденного обходу частини військові виявили дірку в паркані за 170 метрів від КПП, а поруч із нею будівельний мішок. Усередині мішка, згідно з даними ЗМІ, було п'ять великих п'ятилітрових пляшок із легкозаймистою рідиною і кілька пляшок поменше (загалом 11 штук), а також газовий балон.

Уточнюється, що мішок нібито був зеленого кольору. Однак жодного фото, яке б підтверджувало наявність взагалі будь-якого мішка біля військової частини, у місцевих ЗМІ немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві невідомі “з українським акцентом” викрали бібліотекаря найбільшої історичної бібліотеки

Згідно з поданою російськими журналістами інформацією нині поліція та спецслужби шукають власника залишеного мішка.

Нагадаємо

Диверсантів у підмосков'ї росіяни шукають від учора. Напередодні, 22 жовтня, за даними місцевих ЗМІ, військовим льотчикам рф подарували на випускний величезний отруєний торт і алкоголь. У спробі отруєння випускників армавірського льотного училища в Ставрополі звинувачують українця. За даними російських ЗМІ звинувачення повісили на Єгора Семенова з Мелітополя. Сьогодні його заарештували на 15 діб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Рустем Умєров зустрівся з послами G7

     • 139467 переглядiв

    Японія передасть Україні трансформатори і сонячні панелі

     • 139392 переглядiв

    Зеленський відзначив вісьмох воїнів Національної гвардії

     • 211685 переглядiв