rosiyani-rozrobili-metodichku-dlya-vchiteliv-pro-te-yak-treba-brekhati-dityam-pro-krim-tsentr-natssprotivu

росіяни розробили методичку для вчителів про те, як треба брехати дітям про Крим - Центр Нацспротиву

 • 433916 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. У захоплених школах на тимчасово окупованих територіях України окупанти проводять позакласні заняття на тему незаконної окупації Криму в 2014 році за спеціальною методичкою. Про це повідомляє Центр Національного Спротиву, у розпорядженні якого опинилася ця методичка для школярів 10-11 класів, передає УНН.

Деталі

Як зазначається, що ключове – що ворог взагалі не згадує про роль російських військових в процесі окупації півострова. Так, згідно з методичкою, до «воззєднання Криму з російською федерацією» призвели виключно дії місцевого населення, яке начебто було незадоволене політикою українського уряду.

Школярам розповідають про нібито «протести» місцевих мешканців та створеннями ними «загонів місцевої самооборони». Однак немає жодної згадки про так званих «зелених чоловічків» – військовослужбовців зс рф без розпізнавальних знаків на формі, які за допомогою бронетехніки захопили контроль над півостровом.

Цитата

«Окупанти вкотре переписують історію, викреслюючи з неї всі факти, які не вписуються в пропагандистські наративи про «добровільну» окупацію Криму», — йдеться у повідомленні.

Наголошується, що загалом, ці позакласні заняття є лише однією з численних складових розгалуженої машини російської пропаганди та дезінформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія та білорусь готують теракт "під чужим прапором": хочуть звинуватити Україну - Центр нацспротиву

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС збільшуватиме підтримку Палестини — Боррель

     • 6591208 переглядiв

    Жителі Київщини знайшли у печі запали для снарядів

     • 481048 переглядiв

    “Рамштайн-16”: де збираються, яку допомогу нададуть Україні

     • 1655430 переглядiв