rosiyani-na-zaporizhzhi-zavdali-11-aviaudariv-cherez-ataki-rf-odna-lyudina-otrimala-poranennya-ova

росіяни на Запоріжжі завдали 11 авіаударів, через атаки рф одна людина отримала поранення – ОВА

 • 351818 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Російські окупанти минулої доби зазнали 89 ударів по 24 населеним пунктам Запорізької області. Внаслідок обстрілу з артилерії Гуляйполя поранення отримала одна людина. Через атаки окупантів є руйнування будинків та об’єктів інфраструктури. Про це повідомив у четвер голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, минулої доби ворог наніс 11 авіаударів по Оріхову, Новоданилівці та Роботиному, поцілив трьома ракетами по Новоукраїнці та Новомихайлівці, атакував чотирма БПЛА Залізничне й Малинівку, а також здійснив чотири обстріли з РСЗВ по Павлівці та Новодарівці.

Зафіксовано 67 артилерійських ударів по території Гуляйполя, Новоандріївки, Ольгівського, Щербаків, Темирівки, Кам'янського, Степового, П'ятихаток та інших міст та сіл на лінії вогню.

Внаслідок артобстрілу військовослужбовців рф по Гуляйполю поранення отримав 31-річний чоловік. Його було доставлено в лікувальну установу.

Через ворожі атаки за минулу добу надійшло 20 повідомлень про руйнування житлових будинків, господарчих споруд та об’єктів інфраструктури.

Доповнення

29 серпня російські війська 106 разів обстріляли населені пункти у Запорізькій області, було відомо про трьох поранених людей.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 610: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 477201 переглядiв

    Китайська компанія запустила конкурента ChatGPT

     • 573891 переглядiв