rosiya-trimaye-v-chornomu-mori-chotiri-raketonosiyi-32-kalibriv

росія тримає в Чорному морі чотири ракетоносії 32 "Калібрів"

 • 897704 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. У Чорному морі перебувають чотири російських носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп складає близько 32 ракет. Про це повідомляє УНН з посиланням на Військово-Морські Сили ЗС України.

Цитата

«В Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться 11 ворожих кораблів, серед яких 4 носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп складає близько 32 ракет», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні 2 кораблі. В Середземному морі – 10 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 72 ракети.

Зазначається, що за добу, в інтересах рф, прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили:

· до Азовського моря – 34 суден, з них 6 суден рухалось з протоки Босфор;

· до Чорного моря – 26 суден, з них 9 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор;

«рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря», - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк повідомляла, що російські окупанти активізували розвідку безпілотниками, що може свідчити про підготовку армії рф до чергового ракетного удару.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожі обстріли околиць Соледара тривають - голова ОВА

     • 1310190 переглядiв

    Стали відомі подробиці коронації короля Чарльза III

     • 1508223 переглядiв