rosiiski-raketonostsi-v-boiovii-hotovnosti

В Чорному та Азовському морях ворог тримає три кораблі, ракетоносії в пунктах базування – Гуменюк

 • 30626 переглядiв

росія тримає три кораблі в Чорному та Азовському морях, зберігається висока ракетна небезпека.

Наразі росіяни тримаюсь свої ракетоносії в пунктах базування. Водночас в Чорному та Азовському морях перебуває три ворожих судна. Про це повідомила керівниця пресцентру сил оборони півдня Наталя Гуменюк під час брифінгу, передає УНН.

В акваторії моря ворог зараз тримає три кораблі. Це два в Чорному та один в Азовському, які викривають надводну обстановку та здійснюють чергове патрулювання. Ракетоносії всі заведені в пункти базування. Ворог не планував їх застосовувати під час сьогоднішньої атаки

- сказала Наталя Гуменюк.

Деталі

За словами речниці, те, що ракетоносії споряджені і в будь-який момент готові вийти на бойове чергування, робить ситуацію досить напруженою. Тому Генштаб оцінює рівень ракетної небезпеки, як стабільно високий. 

Гуменюк також зауважила, що, оскільки ракетоносії готові до застосування, достатньо 2-3 години, щоб вони опинилися на пускових рубежах.

Нагадаємо

Загалом сьогодні армія рф застосувала проти України 59 повітряних цілей. Сили протиповітряної оборони знищили 18 ворожих крилатих ракет та всі 8 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131". 

Вночі рф атакувала Одещину: руйнувань та постраждалих немає08.01.24, 08:34

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Рівненщині двоє людей померли від переохолодження

     • 23956 переглядiв