rosiiany-vkotre-atakuvaly-kherson-dronamy-dvoie-poranenykh

росіяни вкотре атакували Херсон дронами: двоє поранених

 • 25415 переглядiв

У Херсоні внаслідок атак російських БПЛА поранено двох людей. У Зміївці та Садовому від ударів дронів загинули двоє місцевих жителів.

У Херсоні внаслідок атаки російських військ дронами поранено двох людей, повідомили у Херсонській ОВА у середу у Telegram, пише УНН.

російські війська продовжують атакувати Херсон з безпілотників. У Дніпровському районі Херсона внаслідок скидання вибухівки з БПЛА постраждав 55-річний чоловік. Також під удар російського дрона потрапила 65-річна жінка

- повідомили в ОВА.

Повідомляється, що лікарі оцінюють стан чоловіка як тяжкий. Жінка дістала вибухову травму та поранення ноги. Обидва постраждалих нині перебувають у лікарні, їм надають необхідну медичну допомогу.

Доповнення

Окрім того, ОВА повідомила про жертви учорашніх атак ворога.

Як повідомляється, у лікарні померла жителька Зміївки, яка вчора потрапила під удар російського БПЛА. Медики боролися за її життя, але травми виявилися надто тяжкими. Серце пораненої зупинилося учора ввечері у реанімаційному відділенні.

Також до бюро судово-медичної експертизи доставили тіло загиблого жителя села Садове. 65-річний чоловік дістав травми, не сумісні з життям, внаслідок учорашнього ранкового російського обстрілу.

Війська рф з дрона атакували автомобіль сільради на Херсонщині, поранено старосту27.08.24, 14:35

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вкотре атакували Херсон дронами: двоє поранених

     • 25415 переглядiв