rivnenschina-golova-ova-kazhe-spilniy-kordon-z-bilorussyu-neporushniy

Рівненщина: голова ОВА каже, спільний кордон з білоруссю непорушний

 • 525399 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. У Рівненській області усі 229 кілометрів кордону з білоруссю на сьогодні непорушні. Скупчення живої сили противника чи ударних угрупувань техніки не зафіксовано. Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«229 кілометрів кордону на сьогодні непорушні. Скупчення живої сили противника чи ударних угрупувань техніки по ту сторону кордону не зафіксовано. Але це не означає, що найближчим часом - тижні, місяці - ситуація може не змінитися», - розповів Коваль.

За його словами, тому є доручення Президента України, розуміння у цілому своїх задач.

«У координації з оперативним угруповуванням військ Волинь ми зміцнюємо обороноздатність. У першу чергу – це фортифікаційні споруди, інженерні споруди, поля мінування, підготовка всього ландшафту до зустрічі ворога, і тут повна синергія та порозуміння, що кожну годину потрібно використати для зміцнення», - сказав Коваль.

Доповнення

У Рівненській області на кордоні з білоруссю активно будують інженерні та фортифікаційні споруди.

Коваль раніше заявляв, що північ Рівненщини перетвориться на криваві болота, якщо росія відкриє ще один фронт з боку білорусі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі