rf-obstrilyala-tsivilnu-infrastrukturu-prikordonnoyi-gromadi-na-sumschini-ye-zagibliy-ta-poranena

рф обстріляла цивільну інфраструктуру прикордонної громади на Сумщині, є загиблий та поранена

 • 148147 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Російські окупанти з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру прикордонної громади на Сумщині. В результаті на території власного домогосподарства загинув 47-річний чоловік, 40-річна жінка отримала поранення. Про це повідомила Сумська обласна прокуратура у Facebook, передає УНН.

Цитата

«За даними слідства, 17 вересня 2023 року близько 10 год окупанти, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, здійснили артилерійський обстріл цивільної інфраструктури Великописарівської громади на Сумщині. Унаслідок атаки ворога на території власного домогосподарства загинув 47-річний чоловік, 40-річна жінка отримала поранення», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями фіксують наслідки обстрілу.

Доповнення

Уночі та вранці росіяни здійснили 4 обстріли прикордоння Сумщини, зафіксовано 28 вибухів. Обстрілів зазнали Середино-Будська, Юнаківська, Хотінська, Краснопільська громади.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Кліщіївці на Донеччині ведуться активні штурмові дії

     • 192196 переглядiв