rekordni-doshchi-obrushylysia-na-pivden-florydy

Рекордні дощі обрушилися на південь Флориди

 • 17116 переглядiв

Рекордна кількість опадів спричинила масові повені на півдні Флориди, в деяких районах випало понад 10 дюймів опадів, що призвело до небезпечних для життя підтоплень і сотень скасованих рейсів.

Рекордні опади спричинили масштабну повінь на півдні Флориди у США, пише УНН з посиланням на NBC News та BBC.

Деталі

Сильні зливи в середу призвели до затоплення багатьох вулиць Південної Флориди, що зупинило рух транспорту та змусило пасажирів здійснювати об'їзди.

Понад 8 мільйонів жителів було попереджено про раптову повінь в округах Маямі-Дейд, Бровард та Коллієр. У багатьох місцях кількість опадів досягла 5-6 дюймів (13 см), при цьому прогнози передбачають збільшення кількості злив у вихідні.

У Сарасоті, штат Флорида, за одну годину у вівторок увечері випало майже 4 дюйми (10 см) дощу, це найбільше, що місто коли-небудь бачило за одну годину.

Надвечір учора у Форт-Лодердейлі випало 12,83 дюйми (32,59 см) дощу. У Маямі - 9,82 дюйми (24,94 см), а Голлівуд - трохи більше ніж 10 дюймів (25,4 см). 

Жителям півдня Флориди було рекомендовано залишатися вдома, подалі від доріг і вдалині від небезпечних вод після того, як "небезпечна для життя повінь" обрушилася на деякі з найбільш густонаселених регіонів штату. У четвер вранці діяло попередження про повінь у чотирьох округах, включаючи Маямі-Дейд. Тим часом входи та виходи в міжнародному аеропорту Форт-Лодердейл-Голлівуд були затоплені, а сотні рейсів в аеропорт і з нього були скасовані вчора.

Руйнівні торнадо обрушилися на Меріленд у США: з'явилося відео з дрона06.06.24, 10:15 • [views_26112]

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Рекордні дощі обрушилися на південь Флориди

     • 17116 переглядiв

    Остін не пояснив, чому США не надають Україні системи Patriot

     • 107805 переглядiв