reiestr-koruptsioneriv-zakryvaietsia-mensh-nizh-na-dobu-na-tekhnichne-obsluhovuvannia-nazk

Реєстр корупціонерів закриють менш ніж на добу на технічне обслуговування – НАЗК

 • 34041 переглядiв

Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення, буде тимчасово недоступний з 30 січня 2024 року у зв'язку з технічним обслуговуванням, попереджає НАЗК. Це також вплине на публічну послугу з отримання інформації з нього.

Доступ до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення буде закриють на один день через технічні роботи. Про це попередила пресслужба НАЗК, передає УНН.

30 січня 2024 року з 9:00 до 18:00 буде обмежено доступ до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення у зв’язку із проведенням робіт з технічного обслуговування апаратних засобів. … Перепрошуємо за тимчасові незручності та просимо користувачів врахувати це при плануванні роботи з Реєстром.

– повідомили у НАЗК.

Деталі

За даними Національного агентства з питань запобігання корупції упродовж вівторка 30 січня буде відсутній доступ до публічної частини Реєстру порушників. Зокрема й до сервісу отримання довідок з нього.

Також не працюватиме електронна інформаційна взаємодія між Реєстром та електронною системою закупівель.

НАЗК виявило необґрунтовані активи на майже чотири мільйони гривень у посадовця київської поліції25.01.24, 18:28

Додатково

Раніше заступник Голови НАЗК Артем Ситник повідомив, що у відомстві прогнозують, що потенційно найбільш ризиковані декларації будуть подаватися в кінці січня, коли підходить до завершення кампанія декларування.

Переглянути наявні декларації можна за посиланням тут.

Тетяна Салганік

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти атакують Херсон: у місті лунають вибухи

     • 25769 переглядiв

    путін заявив, що проти України воює понад 600 тисяч росіян

     • 24339 переглядiв