ukenru
rashisti-vidpravlyayut-tsivilnikh-z-melitopolya-v-okupovaniy-krim-mer

Рашисти відправляють цивільних з Мелітополя в окупований Крим - мер

 • 184003 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Російські окупанти відправляють мирних громадян з Мелітополя в окупований Крим та блокують виїзди з міста. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив Мелітопольській міський голова Іван Федоров, пише УНН.

Цитата

"Вони всіх відправляють лише на Крим. Кажуть, туди можна добратися без проблем, але наші люди не хочуть їхати в Крим", – зазначив Федоров.

Деталі

За словами мера, у місті залишається близько 70-75 тисяч осіб. Окупанти роблять все, щоб мирні люди не виїхали.

"За моїми оцінками, у місті залишається майже 70-75 тисяч осіб. Окупанти роблять все, щоб вони не виїхали. Дорога із Запоріжжя до Мелітополя у звичайний час - це година. В моєму розумінні, у воєнний час - це 4 години, але зараз вона займає дві доби. Окупанти навмисно все затримують, щоб не випускати людей та окупувати місто", - заявив він.

Доповнення

У тимчасово захопленому російськими загарбниками Мелітополі всі директори шкіл написали заяви на звільнення та показали, що не мають намір працювати з окупантами.

Також мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що деякі голови ОСББ шукають житло для окупантів. Для цього голови об'єднань співвласників багатоквартирних будинків складають списки тих, хто залишив місто.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП