ranok-pyatnitsi-u-kiyevi-znachni-zatori

Ранок п’ятниці: у Києві значні затори

 • 12064 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Станом на 8:50 на дорогах Києва спостерігається значне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

За даними сервісу, високий рівень заторів спостерігається на проспекті Перемоги, зокрема від станції метро "Шулявська" до станції метро "Житомирська", Повітрофлотському проспекті, проспекті Леся Курбаса, Великій окружній дорозі, вулицях Соборній та В’ячеслава Чорновола.

Крім того, значне ускладнення руху помітне на Голосіївському проспекті та проспекті Валерія Лобановського, вулицях Жилянській, Вадима Гетьмана, Дегтярівській, Юрія Іллєнка, Олени Теліги.

Певне ускладнення руху помітне на бульварі Тараса Шевченка, Набережному шосе, Володимирському узвозі, вулицях Басейній, Семена Скляренка, Кирилівській, бульварі Лесі Українки, Наддніпрянському шосе.

На лівому березі ускладнення руху автотранспорту спостерігається на проспектах Генерала Ватутіна та Соборності, Броварському проспекті, бульварі Перова, вулицях Оноре де Бальзака, Братиславській, Миропільській, Центральній, Дніпровській та Русанівській набережних, Харківському та Дарницькому шосе, проспекті Визволителів.

На Дарницькому мосту та мосту Патона затори спостерігаються у бік правого берега. На Південному, Північному мостах та мосту Метро можна проїхати вільно.

Нагадаємо, повалене вітром дерево повністю перекрило дорогу на Житомирщині. 

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Ранок п’ятниці: у Києві значні затори

     • 12064 переглядiв

    За тиждень в Україну не пустили понад 200 росіян

     • 17114 переглядiв

    Негода в Україні залишила без світла майже 70 міст і сіл

     • 16075 переглядiв

    На річках в Україні очікується підйом рівнів води

     • 9374 переглядiв

    Сьогодні в Україні до 30 градусів тепла

     • 11804 переглядiв

    Рятувальники випустили попередження про погіршення погоди

     • 10122 переглядiв

    Світові ціни на нафту продовжили зростання

     • 14851 переглядiв